Tilbake til forsiden



Forfatter Beskjed

<  Platestudio  ~  Diverse platestudio

rogerskog
Skrevet: sø. sep. 03, 2006 15:25 Svar med sitat
Site Admin Registrert: 24.07.2005 Innlegg: 1045 Bosted: Finnsnes
Aktiv Audio



Aktiv Audio startet opp i 1986 med 8-spors båndspiller og en 20-8-2 mixer. I 1989 ble utstyret oppdatert til 16-spor analog båndspiller og 32-kanals analog mixer. I 1993 ble det tid for 24-spors digitalt opptaksutstyr DA-88 og i 1996 var tiden inne for en Yamaha 02R digitalmixer med full automasjon.

I 2003 kom en Radar 24 hardiskrecorder på plass og Yamaha-mixeren fikk ny software og et TC-Unity kort med flere digitale inn-/utganger, klangmaskiner og Finalizer masteringsverktøy. Mixeren ble i 2005 byttet ut med en 48-kanals Sony DMX-R100 digtalmixer. Her finnes i tillegg en stor og variert mikrofonsamling, full backlinje med forsterkere og slagverk.

Dessuten en mengde instrumenter som kan benyttes etter nærmere avtale. Til mix står en rikholdig effektsamling til rådighet og mixen kan tappes til DAT, Audio CD, analogt spoleband eller som 24 bits DVD Audio. Studioet befinner seg på Senja, ca. 10 km fra Finnsnes sentrum, i Troms fylke. Studioet er sannsynligvis Nord-Norges eldste og blant de best utstyrte i landsdelen.

Studioet eies og drives av Tore Stefanussen (22.03.55). Foruten studioet driver Aktiv Audio labelen NNP (Nord-Norsk Plateselskap) og med salg av utstyr til hjemmestudio og scene. Under slagordet ”Hardware for the software guys” vil du finne mikrofoner fra en rekke merker, monitorer, preamper, stativer, pop-filtere, HK aktiv PA, etc hos oss..

Ta kontakt for en hyggelig prat og et godt tilbud!

Les mer her...
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse

Vis innlegg fra:  

Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1
Ny tråd

Gå til:  

Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger
 

Søk blant norske bedrifter på io.no